vetseva-nosaltres-joana-sureda

joana sureda guixà

La veterinària de les teves mascotes

Llicenciada l’any 1998 a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Soc veterinària per vocació. He exercit en diferents camps, des de la nutrició de vaques de llet fins a l’assessorament a petites empreses sobre Seguretat Alimentaria.

 

Des de l’any 2011 he centrat la formació i la dedicació a la clínica de petits animals per fer créixer el projecte del Consultori VetSeva.  Dedico una part important dels esforços a la formació continuada. Assistint a cursos i Congressos no només  per actualitzar coneixements, si no també, per intercanviar experiències amb companys i donar cada dia un millor servei als nostres pacients.

consultori

VetSeva

Som un consultori veterinari amb quiròfan reconegut per el Col·legi de Veterinaris de Barcelona. Disposem de sala de consulta i quiròfan equipats amb aparells d’alta gamma per atendre les vostres mascotes.

 

La nostra prioritat és la Medicina Preventiva per assegurar la salut i el benestar dels vostres gats i gossos. Creiem en l’atenció personalitzada i la col·laboració amb els propietaris per plantejar Plans de Salut adequats a cada animal i situació personal.

Consulta els serveis de VetSeva

· Visites clíniques ambulatòries.

· Analítiques, biòpsies i citologies i altres proves diagnòstiques.

· Plans de Salut adaptats a l’etapa vital de cada animal i patologies prèvies.

· Controls periòdics de paràmetres vitals per monitoritzar patologies cròniques: control de pes, analítiques de sang i orina, pressió arterial…

· Ecografies i ecocardiografies realitzades per especialistes externs.

· Cirurgies de teixits tous programades amb servei d’anestèsia realitzat per especialistes segons el nivell de risc de cada pacient (edat, obesitat, patologies prèvies)

fem xarxa

Els nostres col·laboradors

De forma rutinària comptem amb la col·laboració de professionals especialistes que es desplacen a la nostra Consulta amb cita prèvia per atendre casos concrets. I per situacions puntuals d’urgència o quan es requereix d’equips materials i personals que nosaltres no disposem, derivem els casos a Centres propers amb els que treballem amb estreta col·laboració i confiança.

Sonovet

Ecografia abdominal mòbil

Primera empresa de serveis d’ecografia abdominal mòbil a les clíniques a Catalunya.

 

Servies d’ecografia i cardiologia d’alta qualitat diagnòstica, eficient i personalitzat i on es valora també la puntualitat, el tracte amb el pacient i client, l’assessorament i l’elaboració d’un informe detallat.

 

Serveis:

· Ecografia Abdominal i Toràcica

· Ecocardiografia i Doppler

· Holter

· ECG i pressió arterial

· Visita cardiològica

Anesvet

Anestèsia veterinària mòbil

Empresa de serveis veterinaris dedicada a l’anestèsia mòbil que permet fer intervencions quirúrgiques amb el màxim de garanties possible. Protocols anestèsics adaptats a cada cas i a cada pacient i tipus de cirurgia, monitoritzant les constants vitals i tractant les complicacions.

 

Instauren pautes per al control del dolor amb assessorament telefònic per al post operatori.

 

Serveis:

· Anestèsia en animals de risc i urgències

· Anestèsia per a cirurgies especialitzades

· Anestèsia habitual i d’exòtics

CVC

Centre Veterinari Centelles

Agraïts de col·laborar amb centres com VetSeva, amb un tracte tan proper i familiar.

Agros

Clínica Veterinària Vic

Des del 1996 fem el que més ens agrada, tenir cura dels animals de companyia i oferir als clients tots els serveis que necessiten les seves mascotes.